Задоволените жени вървят с леки стъпки

Пловдив Лайф

19-04-2013, 10:34

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Цветът на косата също издава колко секс правите

Външният вид крие много информация за вас – по отношение на секса, любовта и характера. С течение на времето обаче учените разкриха голяма част от тайните, които разкрива начинът, по който изглеждате:

Походката издава сексуалния ви живот

Белгийски изследователи съобщиха, че могат да разпознаят кои жени редовно получават оргазъм, при това с точност от 81%. Представителките на нежния пол, които са сексуално задоволени, вървят по-енергично, с леки стъпки. Обяснението се състои във факта, че оргазмите помагат за отпускането на мускулите.

Цветът на косата издава колко секс правите

Червенокосите правят повече секс и с по-голям брой партньори в сравнение с дамите с какъвто и да е друг цвят коса. Явлението се обяснява с факта, че червеното привлича вниманието. Освен това на подсъзнателно ниво хората свързват огнения цвят със здраве, красота и плодовитост.

Цветът на очите разкрива дали може да ви се има доверие

Чешко проучване установи, че кафявите очи вдъхват много повече доверие в сравнение със сините или зелените например, независимо дали говорим за мъже или жени. Въпреки че има и едно изключение – мъжете, чиито лица изглеждат детски, винаги вдъхват доверие, без значение какъв цвят са очите им.

Лявата страна на лицето ви издава повече емоции

Учени установиха, че мъжете и жените намират лявата страна на лицето по-красива в сравнение с дясната. Те обясняват явлението с това, че дясната страна на мозъка, която контролира лявата част на човешкото тяло, показва повече емоции.

Неговият глас издава нивата на тестостерон

Научно доказано е, че жените са привлечени от мъже с дълбоки гласове.Изследователите не намират това за странно, тъй като височината на мъжкия глас е свързана с тестостерона. Някои проучвания дори показват, че по-високите нива на тестостерон означават по-добра имунна система.

Мъжката усмивка и жените, които харесват лоши момчета

Научно доказаха нездравословната любов на жените към лоши момчета. Проучване установи, че жените рядко са привлечени от усмихнати мъже, вместо това те предпочитат горди мъже с изправени гърди. Мъжете пък реагират обратното – те предпочитат усмихнатите представителки на нежния пол.

Източник: fina.bg