Три дни здрав рок в Пловдив

Пловдив Лайф

19-04-2013, 14:27

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В продължение на три дни – 25, 26 и 27 април, 19 групи ще забият на Бунарджика

„Да разпуснем заедно в центъра на Пловдив“, призоваха организаторът и част от изпълнителите на пролетния PolineROOOCK fest, който стартира следващата седмица на сцената на Летния театър. В продължение на три дни – 25, 26 и 27 април, 19 групи ще забият на Бунарджика. Сред тях са Светльо&LEGENDS, Звезди с Аналгин, SHEKY & The Bloodrain, Krossfire, COFEIN.

„Хората идват с нагласата да чуят нови и утвърдени български групи, в чудесна атмосфера и с много добър звук. Надявам се да пренесем духа от първия фест от миналата есен“, каза организаторът Владислав Ботев. Спас Марков от Krossfire отбеляза, че на феста групите са приятели помежду си, а най-голямата награда за изпълнителите са усмивките сред публиката. "Стане ли фестът традиционен, Пловдив ще си върне позицията на рок-столица на България", отсече Спас.

Димитър Михов с бандата  IVORY TWILIGHT ще участват за първи път на рок-феста, след като миналата година са били сред публиката. „Като видяхме настроението, без замисляне решихме да се включим тази пролет, каза Митака.

Категорично се разграничаваме от всякакви партии и не искаме да се замесваме в никакви кампании, подчерта Владислав Ботев с уточнението, че е имало партии, които са поискали да бъдат спонсори, но офертите им са били отхвърлени. „Искаме да се откъснем от ежедневните политически дискусии, да пием по бира и да слушаме хубава музика, да разпуснем, за това ще призовавам и от сцената“, посочи Владо.

Цената на тридневния билет е 13 лева, ако се купи авансово, ще е с лев по-евтин. Началото на  концертите на PolineROOOCK fest 2013 е всеки ден от 16.30 часа.