Наше момиче хит в чужди секс канали! Отказва на българи!

Пловдив Лайф

19-04-2013, 18:10

Снимка:

HotZona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Не си пада по сънародници, срамува се или се страхува да не разберат роднините й с какво се занимава“, разказват нейни клиенти българи

Представяме ви Ryna – една от многото български момичета, които припечелват със секс изпълненията си в чат стаи. 28-годишната русокоска се подвизава в известен чуждестранен чат канал с псевдонима Ryna и е една от най-търсените, с много висок рейтинг.

Българката обаче бяга като дявол от тамян опита ли неин сънародник да се свърже с нея, научи HotZona.bg.

Ryna явно се срамува от произхода си, тъй като никъде не споменава каква народност е. Наши източници пробвали услугите й обаче, уверяват, че е българка. „Щом споменеш, че си от България, директно те банва. Не си пада по сънародници, срамува се или се страхува да не разберат роднините й с какво се занимава“, разказват нейни клиенти българи.

Иначе с чужденците Ryna е много дружелюбна и гостоприемна, а опитът й в сферата я поставя на челни позиции в чат канала. Описва се като сладка, сексуална и много секси.

Най-големият й бакшиш досега е бил 50 евро над стандартната й тарифа за секс изпълнения в чат стаи. Българката подканва клиентите си да минат този рекорд и да направят живота й още по-добър.