Облаци, облаци и пак облаци за събота и неделя

Мисия Пловдив

19-04-2013, 18:33

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето какво ще е времето през почивните дни!

Ентусиасти ще изпълнят улиците, градинките и парковете на Пловдив за голямата съботна уборка, част от акцията "Да изчистим България за един ден". Хубаво е, преди да излезете от вкъщи, да обърнете внимание на времето. Най-малко, за да се "екипирате" подходящо.

Облаци, слаб дъжд и температури до 18 градуса ни очакват в Пловдив утре.

През нощта облачността ще бъде разкъсана, на места ще намалее до ясно и почти тихо време. През деня облачността отново ще се увеличи и на отделни места в страната ще превали слаб дъжд. В източните райони ще духа слаб север-североизточен вятър. Максимални температури ще са между 15° и 20°, сочи прогнозата на синоптиците.

Над планините облачността ще бъде предимно значителна. По-съществени разкъсвания ще има в ранните сутрешни часове и привечер. На отделни места ще превали съвсем слабо. Максимална температура на 1200 метра - около 8°, на 2000 метра - около 2°.

За неделя се очаква променлива облачност, значителна около и след обяд. Само на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще продължи да духа слаб вятър. Минималните температури ще са между 4° и 9°, а максималните между 15° и 20°.