Икебаната танцува на кокошките

Добрич Лайф

19-04-2013, 21:30

Автор:

Dobrichutre

Всичко от Автора

Радина и Деян Донков пак се ревнуват

Деян Неделчев - Икебаната се разтанцува пред необикновена публика в „Къртицата". Като не намери пред кого да покаже пластичността си рано сутринта, певецът реши да направи шоу на кокошките в Базата. Той се разкърши и разтананика в двора, като единствената му публиката бяха домашните животни и, разбира се, камерите на шоуто, пише "Всеки ден".

 

Междувременно драмата на Радина Кърджилова не спира. Обърканата актриса не знае накъде върви връзката й с Деян Донков. Напрежението между двамата влюбени отново изби в сцени на ревност. Въпреки това обаче повечето зрители вече са на мнение, че тя върти актьора на малкия си пръст. В четвъртък той с готовност защити половинката си в спора й с Емануела. Певицата беше недоволна, след като разбра, че Радина е нарекла Базата „нецивилизовано място" заради музиката и хората, поканени на сватбата й. „Аз не съм те карала насила да стоиш на сватбата ми", каза откровената Емануела. Кърджилова се оправда, че спорът й е бил с Деян, а Донков застана на страната на приятелката си, въпреки че по време на сватбата не сподели нейното мнение.

 

Докато Деян и Радина се карат и ревнуват, Рут Колева се радва на спокойната и щастлива връзка. Нейният приятел Калоян беше допуснат до Базата, за да прекарат заедно нейния 23-ти рожден ден. В шоуто се оформя и нова двойка - Любо не спира да ухажва хубавата Марина.