Министър открива срещата на производителите и хипермаркетите

Мисия Пловдив

20-04-2013, 09:51

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Малките и средни предприятия ще узнаят стандартите на основните големи вериги у нас

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и община Пловдив организират среща-изложение на производители в областта на хранително-вкусовата промишленост и земеделието в изложбена палата 14 на Международен панаир Пловдив.

Ще участват представители на основни търговски вериги и експерти от правителствения и частния сектор. Асен Василев, министър на икономиката, енергетиката и туризма ще открие събитието.

Инициативата е част от приоритетите на служебното правителство за подпомагане на малките и средните предприятия в условията на продължаваща криза. Целта на изложенията e българските предприятия да се срещнат с основните търговски вериги, както и да получат повече информация за стандартите, на които трябва да отговарят продуктите им, за да бъдат доставяни в магазинната мрежа на търговските вериги.

Ще се предостави и информация за допълнителните възможности за финансиране на бизнеса чрез публични и частни източници. На изложенията фирмите ще могат да покажат безплатно мостри на своята продукция. Второто изложениe ще се проведе на 27 април във Велико Търново.
Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"