ГЕРБ Пловдив област и симпатизанти почистиха Баня

Животът

20-04-2013, 15:02

Снимка:

Пресцентър на ГЕРБ Пловдив област

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Над 130 души запретнаха ръкави в курортния град

Общо над 130 души се включиха в инициативата „Да изчистим България за 1 ден“ заедно с Николай Петков, кандидат-депутат Николай Петков - кандидат за народен представител от ГЕРБ Пловдив-област и членове на карловската и баненската структури, съобщиха от пресцентъра на партията.

В парка на курортния град Баня повече от 10 дка бяха почистени основно от храсти, израстъци акация,къпини и шипки. Отпадъците бяха извозвани с два камиона, осигурени със съдействието на Петков.

Той благодари на своите съпартийци и на жителите на Баня, че са откликнали на призива и са участвали масово в инициативата за втора поредна година.
Част от членовете на ГЕРБ участваха също в почистването на квартал "Стряма", на централна градска част - около Младежкия дом и читалището и в района на заводските блокове, а други запълниха дупките по ул. "Възраждане".

След акцията кметът на Баня Емил Мартинчев, също член на ГЕРБ, се обърна към своите съграждани с шеговития апел: "За Бога, братя, не замърсявайте града ни през останалите 364 дни!".