Преди двобоят между "Берое" и "Черно море" утре

Спорт

20-04-2013, 20:44

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

"Берое" са на девето място в класирането до момента

Утре от 19:00 часа "Берое" приема "Черно море" в мач от XXIII кръг на News7 футболно първенство. Главен арбитър на срещата ще е Таско Тасков от София. Срещата за старозагорци пропускат Емил Ангелов и Педро Еуженио, чието възстановяване продължава. Срещата ще бъде предавана ексклузивно и едиствено в интернет по beroe.tv в официалния сайт на ПФК "Берое".

"Ни най-малко подценяваме тази среща. Най-напред трябва да минем през "Черно море" и тогава да мислим за "Славия". Казвам го това преди да сте ми задали този въпрос. Мислим единствено и само за "Черно море" в момента и ни интересуват трите точки." – каза преди мача пред клубната телевизия кондиционният треньор Пламен Липенски.

"Ще се получи тежък мач. Надявам се да излезем крайни победители. Концентрирали сме се изцяло за утрешната среща. За четвъртък има време. Нека мине мача, да победим, а след това ще мислим за "Славия"." – обясни пък защитникът Борислав Стойчев.

От 19:00 часа на основния терен на ст. "Берое" футболистите на тима проведоха последното си занимание преди мача, след което потеглиха към лагера си преди срещата.

Старши треньорът Петър Хубчев определи група от 18 състезатели за мача:

вратари: Иван Караджов, Теодор Скорчев

защитници: Борислав Стойчев, Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Здравко Илиев, Иво Иванов, Пламен Крумов

полузащиници: Амир Саюд, Георги Андонов, Давид Каядо, Дончо Атанасов, Елиаш Алвеш да Силва, Елио Мартинс, Игор Джоман

нападатели: Венцислав Христов, Джери Ситое

В предишния кръг на News7 футболно първенство "Берое" победи като гост тима на "Монтана" с 1:3, а "моряците" измъкнаха равенство 3:3 от "Черноморец" в Бургас.

В класирането до момента "Берое" се намира на девето място, с актив от 28 точки, а "моряците" са на 11-о със 7 пункта по-малко.

През есента "Берое" отстъпи във Варна като гост с 2:1, като попаденията за домакините вкараха Георги Божилов и Дончо Атанасов, а Веселин Пенев върна едно попадение.

За главен рефер на срещата бе назначен Таско Тасков от София. Реферът има 34 срещи зад гърба в "А" група. Негови помощници ще са Георги Славов и Николай Стайков, и двамата от Плевен, а асистент-арбитър е Димитър Андреев от Кърджали. Дежурен делегат ще е Красимир Кръстев от Сливен, а съдийството ще оценява Йордан Гулев от Пловдив.

Мачът между двата отбора ще бъде под номер 77 в историята на "А" футболна група. Досега в тях "Берое" е записал 26 победи и 28 поражения, а 22 срещи са завършили без победител. Головата разлика между двата отбора е 81:88 в полза на "моряците".

Източник: Beroe.bg