Баскетболистките в решителен сблъсък за финала днес

Спорт

22-04-2013, 10:30

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

От ръководството на клуба се обърнаха с призив към спортната общественост на Бургас да напълни спортната зала днес и да подкрепи нашите по пътя към победата

Днес от 18 часа в спортна зала Бойчо Брънзов се решава съдбата на втория финалист в спора за шампионската титла в НБЛ при баскетболистките. Отборите на Нефтохимик и Хасково ще трябва да определят кой от тях да спори с вече осигурилите си място на финала състезателки на Дунав Русе.

Момичетата на Петко Маринов пропуснаха да решат спора в полуфиналните плейофи в своя полза, преди да се стигне до петия мач, благодарение и на неочаквано силната игра на тима от Хасково. Нашите бяха безапелационни в редовния сезон и пометоха съперничките, но контузии на основни баскетболистки нарушиха ритъма на отбора и се стигна до този решителен пети сблъсък с младия тим на Хасково.

В момента повечето от състезателките на бургаския тим са в добра форма и без контузии. От ръководството на клуба се обърнаха с призив към спортната общественост на Бургас да напълни спортната зала днес и да подкрепи нашите по пътя към победата, която ще ги изведе до поредна възможност за атака на шампионската титла.