Екшън! Армандо набил Кривия в Стара Загора

Спорт

22-04-2013, 14:41

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ще направя така, че повече няма да стъпиш в Пловдив, изкрещял Сашо Александров срещу бившия вратар

Сериозна разправия след мача Берое - Ботев Пловдив (2:1) излезе на светло две седмици по-късно, информира sportal.bg. Според информацията, след срещата от 21-ия кръг на "А" група в тунела се е разиграл екшън, след който най-потърпевш се е оказал спортният директор на "канарчетата" Сашо Александров - Кривия.

Всичко започнало, когато изнервен от крайния изход на двубоя, помощник треньорът на Ботев Саид Ибраимов минал покрай наставника на Берое Петър Хубчев и го "пернал" зад врата. Действието му към героя от САЩ'94 било подплатено с репликата "Гложенски селянин".

Това вбесило хората от щаба на домакините, които станали свидетели на разпрата. Асистентът на Хубчев и треньорът на вратарите - Левон Апкарян и Армен Амбарцумян, на секундата скочили на защитят своя началник. Типично в свой стил Ибраимов, който забъркал мелето, тръгнал да се изнизва, тъй като станало доста напечено.

В този момент на бойното поле се появил шефът на Ботев Александър Александров. Кривия веднага се нахвърлил на хората от Берое като дори отправил обидни реплики към Армандо. Дори го заплашил, че ще направи така, че повече няма да стъпи в Пловдив.

Амбарцумян побеснял от думите на Александров и секунди по-късно настъпила кулминацията на екшъна. Нервите на бившия вратар не издържали и поради тази причина той влязъл във физическа саморазправа. Армандо ударил Кривия, но за радост до по-сериозен бой не се е стигнало, тъй като двамата били разтървани.

Plovdivutre.bg научи, че Сашо Александров е бил провокиран и от Левон Апкарян, който както е известно, беше помощник на Хубчев по време на престоя им в Ботев. Етническият арменец скандирал обидни реплики към жълто-черните, които обикновено се използват от феновете на Локо (Пд), което също вбесило Кривия.

"Ял си бял хляб в този клуб, а сега го обиждаш като хамалин", изцепил се спортният директор на Ботев към Левон Апкарян.