Спасов ще изисква повече от отбора

Спорт

22-04-2013, 14:56

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Днес играчите направиха възстановителна тренировка, след което бяха пуснати в заслужена почивка до утре следобед

Старши треньорът на Нефтохимик Антон Спасов бе сдържан в оценките си след победата с 4:0 над лидера във временното класиране Раковски.

 “В  големи периоди от мача това  бе играта, която искам да виждам, но има още много неща, които ще променя променя в отбора. Не може да се каже, че за седмица сме повлияли на игровата страна, но опитахме да вдъхнем самочувствие и увереност на момчетата, което за голяма моя радост се получи”, каза треньорът.

Той добави, че е направил промени в отбора, защото стратегията му е да подхожда конкретно към всеки един мач, спрямо качествата на противника, срещу който Нефтохимик играе. С всеки изминал ден обаче, треньорът ще изисква повече от своите играчи, които трябва да не допускат повече грешни стъпки към обявената цел - влизане в А група.

Днес играчите направиха възстановителна тренировка, след което бяха пуснати в заслужена почивка до утре следобед. С леки оплаквания са Стамен Ангелов и авторът на един от головете Христо Лемперов. И двамата ще тренират във вторник и сряда по специална програма,като се очаква до четвъртък травмите им да отшумят и те да се включат на пълни обороти в заниманията на отбора за предстоящият мач в Симитли.

От тази седмица нормални тренировки започва и Цветомир Цанков, който повече от месец лекува неприятна травма на бедрения мускул.