Мастер отново поглежда към Б група

Спорт

22-04-2013, 16:30

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Победи през седмицата спечелиха и другите два представителя на региона Несебър и Созопол

След победата си в последния кръг от първенството на Югоизточната В група, Мастер отново изскочи на второ място в класирането, само на няколко точки след лидера Ботев Гълъбово.  Мастер постигна минимална но заслужена и скъпоценна победа срещу Розова Долина Казанлък и се откъсна от преследвачите . Ако добрите игри на отбора продължат няма да е изненада, ако момчетата на Нено Ненов се превърнат в основен кандидат за майсторска промоция.

Победи през седмицата спечелиха и другите два представителя на региона Несебър и Созопол. Така и двата тима се придвижиха значително по-високо в таблицата за временното класиране. Несебър продължава силната си серия от победи през пролетта и успя да заеме 7-то място с актив от 43 точки, като изостава от четвъртия в класирането само с 6 пункта. Целта пред младия тим през сезона бе призово класиране в първата осмица, но няма да е чудно, ако отборът се пребори за място в топ 6.

Созопол, който от догодина ще играе на новия си стадион също записа победа и вече е сред първите 10. С 36 точки отборът заема 9-то място в класирането. Макар и негласно тимът от старинния град се очаква да направи сериозна селекция през лятото и да опита да атакува професионалната футболна Б група през следващата година. Средства и условия за това ще има, а талантливи футболисти, които да се обиграват в отбора колкото щеш.

През тази седмица и трите отбора гостуват – Созопол на Спартак в Пловдив, Несебър на лидера Ботев Гълъбово, а Мастер на Димитровград.