Студенти се засилват към кариерите

Мисия Пловдив

24-04-2013, 07:13

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Учат се как да пишат автобиография, тренират йога на смеха

Студентски съвет към ПУ ‘’Паисий Хилендраски’’, за пореден път организира полезната инициатива, озаглавена ‘’Със знание към успеха’’. Тя насочена към всички студенти, които се затрудняват с ориентацията си към бъдещото им развитие. Спрямо интересите и желанията си, всеки е добре дошъл да да се запознае с обучението, което със сигурност ще улесни хода Ви към успеха.

Благодарение на Лилия Еленкова от АПАО (Асоциация за подпомагане на aкадемичната общност) ще добиете представа как трябва да използвате качествата си на млади хора и да ги усъвършенствате в стъпки към лидерството.

С любезното съдействие на Светозар Петров, представител на Job Tiger, ще се научите как правилно да съставите вашето CV и мотивационно писмо. Ще узнаете защо кариерното развитие е един жизненоважен процес, който протича в рамките на целия живот на човека.

Семинарът ще се проведе на 24-ти април в Конферентна зала – Информационен център (бившата 13-та аудитория) в сградата на Ректората на Пловдивски университет. Програмата започва от 10:00ч. с откриване. Семинарът пък завършва в 15:45 часа с ‘’Йога на смеха’’ – разпускаща сесия, организирана от Ралица Коцева, която за края на деня, ще Ви зареди с весело настроение.

Тези, които проявяват интерес, могат да се запишат в 104-ти кабинет в Ректората. Заповядайте, защото това ще е единствено и изключително във Ваша полза.