Диян Лефтеров пропуска мача в Симитли

Спорт

24-04-2013, 11:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Днес футболистите на Антон Спасов ще проведат първото си занимание през новата седмица

Дисциплинарната комисия на БФС наказа железният бранител на Нефтохимик Диян Лефтеров да не вземе участие в един мач, поради натрупани жълти картони. Така футболистът, който прави добър сезон с екипа на нафтата, ще трябва да пропусне двубоя. В същото време се разбра, че делегатът на двубоя Валентин Заяков е дал много добра оценка за организацията, създадена от Нефтохимик преди, по време и след края на срещата с Раковски. Той специално определи като безупречно и поведението на привържениците на отбора.

Днес футболистите на Антон Спасов ще проведат първото си занимание през новата седмица. Треньорите ще направят подробен разбор от последния мач, като ще акцентуват на слабостите на отбора, въпреки категоричната победа над силния тим на Раковски. Другата част от теоретическата подготовка на футболистите за предстоящия двубой в неделя, ще бъде насочена към силните страни на отбора на Септември Симитли, който бе наблюдаван на видеозаписи.

Тримата футболисти, които са с проблеми – Христо Лемперов, Стамен Ангелов и възстановяващият се от бедрено разтежение Цветомир Цанков, ще преминат лекарски преглед, след което ще се реши дали могат да тренират на пълни обороти.