Издирват 30 годишен мъж за стрелбата в Спортното

Крими

24-04-2013, 12:35

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стрелба в спортното училище в Стара Загора

Застрелян е Койчо Колев на 56 години

Стрелба пред ученици по време на занятия стресира деца и преподаватели.

Дърводелецът на Спортното училище "Тодор Каблешков" в Стара Загора е застрелян в двора на школото. Стрелбата е станала около 9 часа тази сутрин.

Името на застреляния е Койчо Колев и е на 56-години, работи в училището отдавна. Вероятно е застрелян в главата. Няколко от децата са чули изстрелите.

"Падаше си по тънката част", разказаха съседи, които подозират, че Колев е станал жертва на любовна история. Има версия, че мъжът може и да се е самоубил.

По думите на заместник-кмета на Стара Загора Иванка Сотирова вероятно става дума за битов инцидент. Тя е разговаряла с директора на училището Димо Неделчев, който я е уверил, че децата са изолирани и в безопасност.

От полицията обявиха, че сигналът за инцидента е постъпил на телефон 112 в 8.48 тази сутрин. 56-годишният мъж е открит с рана на главата. На мястото се извършват следствени действия под ръководството на Окръжна прокуратура. Разследването продължава.

Междувременно от ОДМВР - Стара Загора обявиха, че се издирва СТОЯН ИВАНОВ СТОЯНОВ на 30 години във връзка с извършено тежко криминално престъпление.

Мъжът е въоръжен и опасен.

Гражданите, които разполагат с информация за издирвания да подадат сигнал на тел. 112 или най-близкото РУ „Полиция".

Анонимността е гарантирана.