Брандирай колата си с Bon Jovi

Гъмов и Наско от Б.Т.Р. ще оценяват караоке турнира с песни на бандата

Един от най-очакваните концерти тази година - този на Bon Jovi на 14 май на стадион Васил Левски, вече наближава. Предстои серия от супер интересни активности - някой от феновете ще има възможността да снима със собствения си фотоапарат Джон и групата от много близо, други пък ще „повозят” Bon Jovi на собствения си автомобил. Еуфорията около събитието расте и предстои да достигне върха си точно на 14 май в София на Национален стадион Васил Левски, където бандата ще забие първия си концерт от европейското им турне и пред родна публика.

Най-големите авто-фенове на Bon Jovi пък могат да вземат участие в поредната игра на организаторите. Те ще могат да покажат на всички колко много обичат колата си и коя е любимата им група като преобразят изцяло автомобила си и шофират с най-фенската визия – тази на Bon Jovi! Дни преди концерта всички Bon Jovi автомобили ще вземат участие и в автошествие в София.

На 26 април в клуб Rock It пък ще се проведе и финала на Bon Jovi караоке турнира. Финалистите са шестима и ще се борят за билет за Диамантения кръг за концерта на групата. Припомняме, че билетите от тази категория бяха ограничена бройка и свършиха за по-малко от два часа, след като бяха пуснати в продажба. Жури на турнира в столичния клуб ще бъдат Наско от Б.Т.Р., и актьора Станимир Гъмов.