Заформя се скандал на Лаута, Марица иска да разширява залата

Спорт

24-04-2013, 14:29

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Фенове на Локо против проекта, утре сутринта ще има извънредна среща

На Лаута се заформя скандал заради волейболната зала, в която в момента тренират Марица (жени) и Локомотив (мъже), разбра Plovdivutre.bg. Причината за това е желанието на ръководството на Марица да разшири залата или по-точно да изгради още една тренировъчна зала до нея.

Този проект обаче среща сериозна съпротива от страна на феновете на футболния клуб Локомотив. Агитката на черно-белите смята, че инициативата на маричани е в разрез с идейния проект за обновяването на целия комплекс.

Както е известно, зад бъдещата нова Трибуна Бесика е предвидена спортна зала с капацитет за 1000 зрители, която да се използва именно от волейболните клубове.

Това съоръжение обаче засега няма да се строи, тъй като Веселин Марешки изяви желание да инвестира единствено в трибуната, която ще излезе около 1 милион лева.

Заради заформящия се скандал утре сутринта ще има извънредна среща между отговорните страни по случая, в която освен казуса с разширяването на волейболната зала, ще се дискутира и състоянието на работния проект за Трибуна Бесика.

Резултатите от тази сбирка ще бъдат обобщени в присъствието на заинтересованите фенове на Локо с административния директор на клуба Атанас Узунов утре от 18.30 ч. на кафенето до входната бариера на комплекса.