Наталия Кобилкина ще ни учи как да бъдем секс магнит

Пловдив Лайф

25-04-2013, 16:36

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За първи път в Пловдив ще се проведе семинар на известната сексоложка

Как да станете сексуално привлекателни и много по-уверени в отношенията си с половинките, ще научите само ако посетите семинарите на Наталия Кобилкина в хотел "Лайпциг" Пловдив от 10 до 12 май 2013 г.

Практическият семинар "Успешна комуникация с другия пол" е първият от трите семинари, които ще се проведат в Пловдив. Домакин на събитията е хотел "Лайпциг". Магнетичната водеща Кобилкина и ко-водещият Алекс Ломски ще запознаят аудиторията с изпитани техники за комуникация между двата пола, които се отразяват положително на самочувствието и емоционалната стабилност.

За правилното разчитане на сексуалните сигнали и езика на тялото ще говорят специалистите в областта на взаимоотношенията между мъжа и жената Кобилкина и Ломски  в конферетния център на хотел "Лайпциг" Пловдив на 10 май от 19, 00 часа. Как флиртовете да са увенчани с успех и как да бъдете по-смели в завързването на нови контакти са само малка част от програмата. Ще научите тествани методи за подобряване на сексуалността и как това рефлектира на отношенията с другия пол.

Със същността на женската природа и с това как истинската жена успява да се справи в суровия мъжки свят водещият сексолог и семеен терапевт Наталия Кобилкина ще ви запознае на 11 и 12 май, Базовият тренинг "Щастлива жена" (Гейши 1) ще покаже на жените как да контролират енергията си, да бъдат в хармония със себе си, така че да будят възхищението на мъжа до себе си.

VIP-курсът  за мъже ще води Алекс Ломски на 11 и 12 май. Страстите ще бъдат нажежени с актуални теми, които несъмнено ги вълнуват. Мъже, винаги ви се е струвало, че не разбирате какво искат жените, сега може да подобрите уменията си за разгадаване на техните сексуални желания. Отпуснете се в комфортната обстановка на хотел "Лайпциг" Пловдив и се наслаждавайте на информацията – със сигурност в бъдеще ще ви бъде много полезна.

Алекс Ломски е българин, който през 90-те години заминава да живее и работи в Италия. Пробива в шоубизнеса като еротичен фотограф. Работи за Агенцията "Diva Futura" - собственост на съпруга на Чичолина. Съпруг е на една от най-известните порноактриси в Европа – рускинята Еделвайс.