3 победи от 3 мача за момичетата на Добруджа 07

Спорт

25-04-2013, 21:33

Автор:

Dobrichutre

Всичко от Автора

И юношите с победа

Момичетата на Добруджа 07 записаха 3 победи от 3 мача във финалния турнир по мини волейбол за регион „Добруджа”. Надпреварата е за състезатели до 12-годишна възраст, а срещите се играха в зала УСШ в Добрич, информират от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07.

 

Днес добричките волейболни надежди се наложиха с 2:1 гейма над варненския Спартак и с по 2:0 гейма над съставите на Хан Аспарух (Исперих) и Черноломец 98 (Попово).

 

Победите изведоха волейболистите на Добрич до полуфиналните срещи от региона, като утре в 10:30 часа в зала УСШ състезателките на Добруджа 07 ще срещнат отбора, класирал се на второ място в групата, чиито мачове се играха в град Омуртаг.

 

 Юношите младша възраст на Добруджа 07 започнаха с победа участието си в квалификационния турнир от държавното първенство в Казанлък.

Възпитаниците Генчо Цветков надделяха с 3:1 гейма над състава на домакините, съобщават от пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07. В петък – 26 април, са решителните срещи на добричлии с отборите на ЦСКА и Монтана.