„Акула” на проби при „Вълците”

Спорт

26-04-2013, 13:38

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Георги заминава утре, като от „Уулвс” са направили програма по дни и часове, за това което очаква младока по време на престоя му на острова

Талантливият възпитаник на Черноморец Бургас Георги Купенов ще изкара едноседмични проби в английския „Уулвърхамптън”, научи Burgasutre.

Футболистът от селекцията на 16 годишните национали е получил покана да проведе подготовка в тима  на легендарния английски клуб, със своите връстници.

Георги заминава утре, като от „Уулвс” са направили програма по дни и часове, за това което очаква младока по време на престоя му на острова. Бургаският талант ще вземе участие в две контролни срещи, като едната ще бъде срещу отбор от футболисти от Северна Африка, а другия мач срещу сборен отбор от негови връстници от школата на „Вълците”. Освен това са предвидени по две тренировки с тима до 16 години – сутрин и следобед. В програмата на младока домакините са включили и различни събития, които да дадат възможност на Георги да опознае по-отблизо обстановката в клуба.

Това е поредният бургаски футболист, който ще изкара проби в тим от Острова. Преди него проби в Нюкасъл проведе капитанът на националния отбор за младежи Георги Терзиев, а след него по този път премина и Тодор Гочев в Куинс Парк Рейнджърс. За съжаление обаче Тодор получи неприятна контузия и в момента се възстановява, което възпрепятства преминаването му в английския тим.