Генов: Славия, Левски и Ботев? Искаме 9 точки!

Спорт

26-04-2013, 15:02

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Сега не мислим за премии, дано зарадваме феновете ни с победи, каза наставникът на Локо

Треньорът на Локо Стефан Генов смело обяви днес, че тимът му ще преследва пълен актив от 9 точки в предстоящите 3 тежки двубой срещу Славия, Левски и Ботев.

Ето какво каза специалистът на днешната си пресконференция на Лаута:

Имахме на разположение една дълга седмица и мисля, че се подготвихме добре. Зная, че ни предстои много труден мач срещу един доста добър и качествен отбор.

За съжаление, имаме доста проблеми в състава. Няма да мога да разчитам на Атанас Атанасов, който е с разтежение. Христо Стамов още не е напълно възстановен, а от леки проблеми се оплаква и Костадин Марков. Знаете, че капитанът Златински е наказан.

Аз обаче разчитам на тези, които ще попаднат в групата, че ще покажат това, което е нужно, за да постигнем успех в София.

Предстоят ни 3 много сериозни двубоя, за които ще мислим поотделно. Но и срещу Славия, срещу Левски, и особено срещу Ботев, това са все важни мачове. Искаме да съберем максималния брой точки от тях.

За мен Славия е качествен отбор и има много равностойни футболисти, така че които ще влязат на терена в неделя, могат да се представят на ниво. Но ние отиваме с добро настроение и искаме да вземем максимума.