Стефан Дедев от ГЕРБ: Растежът на икономиката е наш основен приоритет

Мисия Пловдив

26-04-2013, 18:37

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Работници искат по-високи детски надбавки и по-ниски здравни осигуровки за хората без доходи

С голям интерес над 220-те служители в едно от най-големите шивашки предприятия в Пловдив посрещнаха кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 16 МИР Пловдив-град.

Работниците отправиха искания за по-високи детски надбавки и по-ниски задължителните здравни осигуровки за хората без доходи.

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ в Пловдив и пети в листата Стефан Дедев запозна служителите с идеята при следващото управление да се водят разговори с големите търговски вериги, които да предлагат по-голям процент български стоки. Това ще повлияе положително върху ръста на производството и ще осигури нови работни места, сподели Дедев.

От 20 години сме в този бизнес и никога досега, както при управлението на ГЕРБ, въпреки световната икономическа криза, държавата не е създавала по-добри условия за честните предприемачи, споделиха собствениците на фирмата Цветана и Владимир Балевски. Особено важна за техния бизнес е пътната инфраструктура, тъй като 90 на сто от продукцията им се изнася в Германия. Биха искали обаче по-голяма част от производството им да остава на българския пазар и смятат, че това е постижимо чрез политиката, която ГЕРБ предлага в своята предизборна програма.

Кандидат-депутатите от ГЕРБ от 16 МИР Пловдив-град, които са специалисти в различни професионални области, отговориха компетентно на всички поставени по време на срещата въпроси. Растежът на икономиката е нашият основен приоритет, защото тя рефлектира върху цялостното развитие на обществото, подчерта Стефан Дедев