Рок до дупка, Милена ще пее на Бунарджика (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

27-04-2013, 13:53

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тази вечер PolineROOOCKfest продължава

PolineROOOCKfest е част от музикалния календар на България и всяко следващо издание е по-добре организирано от предишното. Това заяви черният принц Звезди, който с Аналгин беше пирона във втората вечер на феста. Според него българските нови банди трябва да залагат повече на авторската музика и Пловдив е идеалният пример, тъй като под тепетата се свири най-много собствена музика. Пловдив е столицата на авторския рок, категоричен бе Звезди.

Иначе Day 2 бе открит от заралиите АЛТЕА със страхотни кавъри на шедьоври на рока, хард и хеви метъла. Последваха ги Кофеин с новата си певица Едит, която буквално сцепи тепето. Rocka Rolla ни върнаха към класиката Scorpions, а представянето на Торнадо и Krossfire бе на очакваното ниво. Кулминацията дойде, когато момичетата на феста изкочиха сцената на PolineROOOCKfest, за да танцуват на парчетата на Звезди и Аналгин.

Тази вечер PolineROOOCKfest продължава – изненадата ще е примата на рока Милена, а останалото ... от 17.30 на Летния театър на Бунарджика.