Канарчета играха мач с деца от Дом „Олга Скобелева” (СНИМКИ)

Спорт

27-04-2013, 14:58

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Началният сигнал в срещата бе даден от зам.-кмета Георги Титюков

Юношеската школа на Ботев стана част от деня на отворените врати на дома за деца, лишени от родителски грижи "Олга Скобелева".  Канарчетата от набор 97 поритаха с част от малчуганите и направиха здрав мач, в който "червеният" отбор записа победа с 5:3.

Денят на отворените врати започна с тържествена пресконференция, която се проведе във фоайето на сградата. На нея бе представена цялостната концепция за развитие на дома, както и успехите на възпитаниците му в различни видове спортове.

От името на футболен клуб "Ботев" пресаташето на школата Тодор Благов поднесе символичен подарък, както и флагче на клуба. Малко по-късно се проведе и демонстративният мач, в който участие взеха юношите от набор 97 Йън Райчев, Стефан Куманов, Атанас Куманов, Диан Кацаров, Александър Христев и Александър Александров.

Двубоят се състоя от две полувремена по 15 минути, а тимовете бяха съставени от по 3 юноши и 3 деца от дома. В крайна сметка след оспорвана битка "червените" победиха с 5:3. Началният съдийски сигнал на срещата бе даден от заместник-кмета Георги Титюков.