Баба към Бойко: Нищо добро да не виждат враговете ти!

Общество

27-04-2013, 15:51

Снимка:

ГЕРБ

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Лидерът на ГЕРБ е в Симеоновград, за да почете паметта на децата от "Черния Великден"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Симеоновград, за да се поклони пред паметния мемориал на загиналите преди 2 години 6 деца по Великден.

Половината град излезе на улицата, за да посрещне Борисов, и за да му благодари.

Възрастна жена, баба на загинало дете, но при друг пътен инцидент, благодари на бившия премиер за новоизградените улици и магистрали.

"Всички, които те подиграват заради пътищата, които строиш, да не им обръщащ внимание. Нищо добро да не виждат, щом имат очи да правят политика от живота и безопасността на децата ни.

Три дена те чакам, и разпитвам кога ще дойдеш, за да те прегърна и да ти кажа, че всички ние тука се молим за тебе всеки ден и се сещаме за тебе всеки ден, така както се сещаме за децата си", каза жената.

Борисов разговаря и с родителите на загиналите деца, които също го посрещнаха и отново през сълзи благодариха за бързата реакция на държавата и местната власт за ремонта на пътя в Симеоновград.

Заедно с Борисов, в града са и водачът на листата на ГЕРБ за Хасково Делян Добрев, бившият строителен министър Лиляна Павлова и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.