Милен: Не подавам оставка, в ЦСКА съм до лятото

Спорт

28-04-2013, 14:43

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

"Работя по 24 часа на ден, а не взимам по 40-50 000 лева", отсече Радуканов

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че се е срещнал със собственика на клуба Димитър Борисов и спортно-техническия директор Емил Костадинов. На нея е станало ясно, че специалистът ще изпълни договора си, който е до края на сезона, като загубата във вечното дерби няма да се отрази на работата му, съобщава Sportline.bg.

"Г-н Живков има право на своето мнение. Съгласен съм с него, че такъв мач се печели без страх. Или го преодоляваш и ставаш голям, или слизаш от сцената. Снощи се срещнах с президента Борисов и г-н Костадинов и смятам, че нещата са нормални и гледаме напред. Продължаваме да работим, не съм усетил някакви сътресения. Естествено, трябва да се поучим от грешките си, за да се развиваме. Генералната работа ни предстои, за да разрешим проблемите на клуба. Виждате колко години не можем да спечелим шампионската титла, оставаме си с една Купа и Суперкупа", заяви Радуканов в предаването "Зона Спорт" по bTV.

"Имам договор до юни месец, с опция за 2 години. Продължавам да работя до лятото и няма да си подавам оставката. Взимам нормални пари, не по 40-50 хиляди лева. До лятото ще се раздавам напълно и ще работя по 24 часа на ден. Докато са доволни от мен, ще остана. Когато решат, че не им трябвам, това е", каза треньорът на "червените" в предаването "Зона Спорт" по bTV.

"Някои ме съветваха да не се захващам с тази работа заради това, че идвам по средата на сезона, че не съм правил подготовка. Но покана от ЦСКА не се отказва. Това е риск, който съм поел. Предишният път се появи трети човек, който искаше властта в ЦСКА, но с ръководството не съм имал проблеми. Разделихме приятелски тогава."

"Г-н Илиев е бивш футболист, играл дълги години в ЦСКА и гледа реално на нещата. Винаги съм готов да взема съвет от хора като Никодимов, Пенев, Стоичков, Костадинов, които са се занимавали с футбол. Когато мненията не са реални, просто не обръщам внимание", добави Радуканов.