Как да обидим болезнено един мъж

Пловдив Лайф

28-04-2013, 15:24

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето няколко думички, които попадат точно в целта

Думите, с които да наречем дамите, за да ги обидим, са световно известни. Каквото и да прави една жена, винаги може да се намери подходящата обида, която да е свързана с професията ѝ, името ѝ, изобщо всичко.

Жените обаче не осъзнават, че те също имат силата да обидят истински един мъж.

И, не, "задник" не е правилният отговор. Малко са мъжете, които имат проблем с това да бъдат задници. Някои дори целенасочено се държат по този начин.

Ето кратък списък с няколко обиди, с които да ударите точно в десетката онзи мъж, който нещо ви е нарушил спокойствието, пише inews.bg.

Страхливец

Звучи ви малко тъпо за обида, нали? Но когато се позамислите, ще осъзнаете, че посланието, което изпращате към мъжа, е доста силно. Та той е скапан страхливец. Пикльо. Директно му казвате, че е страхливец, а гордостта на един мъж трудно понася подобна констатация.

Загубеняк

Провал. Не си заслужава. Това е брутална обида за един мъж. Ясно му казвате, че не се справя - не може да се оправи с жените, не може да си плаща сметките, не може да си позволи да изведе гаджето си на среща. Егати загубеняка!

Клоун

Когато наречете някого клоун, първоначално у него едва ли ще се събуди нещо. Но след време ще осъзнае, че всъщност сте му казали, че е абсолютно несериозен, че не може да му се има доверие, не може да се разчита на него и изобщо - някакъв пълен смешко е. Никой мъж не обича да не го взимат несериозно. Никой!