Бизнесът гради мрежа в неформална обстановка

Мисия Пловдив

28-04-2013, 20:12

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Петър Петров

Всичко от Автора

В Бизнес и Нетуъркинг клуб Пловдив обменят опит, практики и контакти

Кога за последен път успяхте да разширите своите бизнес контакти само за няколко минути в приятната обстановка на уютно пловдивско заведение? Ако не ви се е случвало, не сте попаднали на точното място и точните хора.

Защото бизнесът се прави с хора. На това мото заляга и Мирослав Язов, представяйки идеята си за BNC- Business & Networking Club.

Втората среща на клуба се състоя само преди дни в Mojito Bar – Пловдив. Около петдесетина представители от различни сфери на бизнеса имаха възможност да се запознаят с концепцията на клуба, да получат информация за събитията, които предстоят, да обменят опит, практики и контакти помежду си и да въплътят идеята на BNC на живо.

А именно - бизнесът се прави с хора.

Хората обаче престанаха да си говорят. Нашата идея е да ги обхванем отново в мрежа. Но те трябва да се срещнат. А неформална обстановка спомага ограниченията да паднат, разказва Мирослав Язов.

В програмата на клуба са заложени множество семинари и обучения за повишаване квалификацията и осъвременяване на знанията на предприемачите, социални дейности свързани с развитието на младежта и много други.

В тази връзка от клуба обявиха, че на 18 май от 10 часа в Ректората на ПУ (зала 53) ще се проведе обучение "Как да напишем собствената си автобиография и да се представим на интервю за работа". Семинарът е безплатен, поканени са всички, които искат да се запознаят с успешните практики по пътя на намиране на желаната работа.

Повече информация за BNC може да откриете на www.bnc.bg.