Щастливият Антон Спасов: Борихме се до последната минута

Спорт

28-04-2013, 20:14

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Очаквам в събота голяма подкрепа от нашите фенове, които също като нас искат да играем от следващия сезон в А група” каза Спасов

Треньорът на Нефтохимик Антон Спасов бе видимо щастлив от победата над Септември Симитли с2:1. Непосредствено след мача той заяви за Burgasutre:

-Труден двубой, в който борбата взе връх над футболните достойнства. В този мач нашите футболисти показаха воля и се бориха до последно срещу домакините, които играха на предела на възможностите си. Неприятното е, че 10 минути преди края Христо Лемперов получи травма, която не му позволи да доиграе мача, но въпреки това и с 10 човека продължихме да нападаме и да търсим победата. Поздравявам всички за мъжкото поведение и себераздаването. След такава победа не мога да не бъда щастлив" - каза още Спасов.

"Утре футболистите ще почиват и от вторник започваме на пълни обороти подготовка за следващия много важен мач със Светкавица. Очаквам в събота голяма подкрепа от нашите фенове, които също като нас искат да играем от следващия сезон в А група” завърши треньорът.