Нина иска развод от Миро

Бившият земеделски министър живее с 25-годишна дама

Съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов - Нина е поискала развод, след като станаха публично известни записите, плъзнали из медиите, в които Найденов признава пред бившия премиер Бойко Борисов и градския прокурор Николай Кокинов, че е изпратил жена си в чужбина, а живее с 25-годишна бивша негова PR-ка.

Именно за да го подкрепи в "този труден момент", бившият вицепремиер обяви, че е поканил Найденов на рождения си ден на 8 април. Той обаче отишъл на партито без половинката си.

Дни по-късно бившият земеделски министър, който има повдигнати 3 обвинения в прокуратурата, обвини Цветанов, че е подслушвал целия Министерски съвет.

"Моля, пощадете родителите ми, сестра ми Нина и племенниците ми. Въпросът е прекалено личен, за да го коментирам", коментира пред "24 часа" предстоящия развод Даниела Дариткова, сестра на съпругата на Найденов.

Дариткова, която води листата на ГЕРБ в Смолянска област, отказа повече подробности за отношенията между ексминистъра и сестра й.

Мирослав Найденов вероятно е бил "заложен" в правителството на ГЕРБ от самото начало на мандата, заяви Цветанов в Димитровград вчера. Според него винаги има "удобни хора", които имат някаква зависимост и могат да бъдат активирани. Цветанов смята, че в момента Найденов бил активиран да работи срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

Бившият МВР шеф увери, че Найденов нямало защо да се чувства застрашен, поне не и от ГЕРБ: "За да се активира и да направи това публично действие, действително тези, които са го накарали, които го държат в някаква зависимост, това е по-притеснителното.

Миро Найденов е бил подготвен при всички положения в един определен период да свърши работа на тези, които го държат или които са изпаднали в зависимост", каза още Цветан Цветанов.