Помогнете! Никодим от Смолян се нуждае от спешна операция

Животът

29-04-2013, 11:26

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Страда от тумор на мозъка, който трябва да бъде изрязан с кибер нож

42-годишен мъж от Смолян се нуждае от спешна операция в чужбина. Никодим страда от тумор на мозъка, който трябва да бъде изрязан с кибер нож.

Сумата необходима за тази интервенция и последваща лъчетерапия е около 30 хил.евро. Тя обаче е непосилна за семейството му.

Лекарите открили тумора преди седем години. Тогава Ники загубва зрението на лявото си око. Последвали три операции, но състоянието му се влошило драстично, пише smolyanpress.net.

Той е след тежки операции. Трудно се възстановява в момента не иска да се храни. Неадекватен е. Не знае къде се намира. Състоянието му в момента е тежко, разказва съпругата му Албена Касабова. Жената обяснява, че туморът се намира на труднодостъпно място зад окото. След третата операция получил усложнения и лекарите ги посъветвали да търсят лечение в чужбина.

Туморът е доброкачествен мигиеном. Има да има шанс да се оправи. Съжалявам, че начина, по който трябва да събираме парите е този, но нямаме избор. Много искам да му помогна. Знам, че има все още добри хора. Надявам се да ги съберем. Дано да ни помогнат, изразява големите си надежди Албена.

Банковата сметка за събиране средства на Никодим Касабов е:

IBAN BG 28 IABG 7491 5001 8118 00 BG

IBAN BG 10 IABG 7491 5401 8118 00 EUR

BIC IABGBGSF

При банка „АСЕТ БАНКА“ - Смолян

Първият IBAN е за български левове, а вторият е за евро!

Телефон за връзка: 0878866729, Албена Касабова