Престараване! Жена роди 3 деца за година

Беше шок да родя три деца за девет месеца, но не бих го променила за нищо на света, сподели майката

Внимавайте с желанията, защото понякога не само се сбъдват, ами и го правят скоропостижно и то с удвоена сила. Това е изводът от майчинството на 40-годишната учителка Теса Син.

През юли 2008 г. тя ражда първата си рожба. Три месеца по-късно със съпругa й Дейни започват да работят за братче или сестриче.

"Искахме децата ни да са на близка възраст, затова когато Кара беше на 3 месеца, започнахме да опитваме. Мислехме, че ще е необходима поне година, но още първият път, когато опитахме, почувствах, че съм бременна. Това беше голяма изненада", споделя Теса Син пред Daily Mail.

Изненадите пред семейството от Манчестър , обаче тепърва им предстоят!
Когато след дванайсет седмици жената отива на преглед й съобщават, че чака близнаци.
"Не можех да повярвам на ушите си. Бях шокирана. Сутрин се чувствах по-зле по време на тази бременност, но никога не съм си представяла, че може да нося близнаци. Няма такива нито в моето семейство, нито в това на съпруга ми", разказва г-жа Син.

"След като разбрах ми предложиха консултация. Предполагам, че В болницата са си помислили, че три бебета за по-малко от девет месеца, са нещо, с което трудно ще се справя. Със съпруга ми го обсъдихме, знаехме, че ще е трудно, но решихме, че стига да сме организирани, ще се справим", споделя днес щастливата 40-годишната учителка.

Раждането се оказва преждевременно. Контракциите на Теса започват на 27-та седмица. Докторите успяват да ги отложат до 28-та, но въпреки това близначките се раждат с тегло от 200 грама. А едната от тях Джена има два кръвоизлива в мозъка, неработещ бял дроб.

Г-жа Син споделя: "Беше ужасяващо! Близначките бяха толкова слаби. В един момент си мислихме, че Джена няма да оцелее, но учудващо, тя се спаси".

Лекарите съобщават на семейството, че Джена има Детска церебрална парализа и ги предупреждават, че може никога да не проходи. Детето, обаче, ги опровергава. Майка й смята, че това се дължи на близостта с нейните сестрички.

"Те имат толкова силна връзка, сякаш са тризначки. Кара беше само на 9 месеца, когато Лаура и Джена се родиха, така че тя не познава живота без тях. Двете близначки пък имат много силна връзка помежду си, същата каквато споделят и с Клара. Сестрите на Джена много й помогнаха. Те й дадоха цел и мотивация да се оправи, за да може да бъде с тях", твъри Теса Син.

"Беше шок да родя три деца за девет месеца, но не бих го променила за нищо на света", заявява майката.