Открийте своята половинка

Пловдив Лайф

29-04-2013, 18:51

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Претенциите - пътят към вечното моминство

Досега все попадаш на грешния човек. Обичаш до безумие, но някак никога не усещаш същото от другата страна. Време е да потърсиш истинската си половинка – човека, който ще те допълва във всяко отношение, апелират от kifla.bg.

Забрави за претенциите, критериите и високата летва
Ако искаш да намериш човек, с който да се чувстваш пълноценна и щастлива в любовта, избий си от главата мисли от рода на: „Аз съм прекалено голяма лъжица за неговата уста“, или пък: „Този не ми е на нивото“. Не, че има нещо лошо в това да си знаеш цената и да се стремиш към мъжа с главно М, но преди всичко човек трябва да бъде реалист и да знае, че идеални хора няма. А и колко повече подбираш, толкова повече време минава…
Пътят към вечното моминство
Истината е, че ако намираш кусури на всеки, с когото съдбата те среща, има огромна вероятност да си останеш стара мома. Успешните връзки се градят преди всичко на компромисите, така че ако искаш да намериш своята половинка – научи се и ти да ги правиш! Не си мисли, че самата ти не грешиш и не дразниш с поведението си хората около теб. Всички си имаме своите изнервящи черти в характера, с които можем да извадим от равновесие и най-уравновесения човек.

Познай го по жертвоготовността
Вече си срещнала мъж, с когото излизаш и се чувстваш добре, но не си сигурна дали той е твоят човек? Има няколко признака, по които ще познаеш заслужава ли си или не да продължавате отношенията си. Първият, и най-важен, е до колко той е готов да прави жертви в името на любовта си към теб. Ако отстъпва, когато имаш право в даден спор и е на разположение винаги, когато ти се наложи да се опреш на рамото му и да потърсиш неговото съдействие – значи си попаднала на човек, с когото имаш всички предпоставки за хубаво бъдеще и здрава връзка. Не го изпускай!

Богат, умен и красив!
Да, всяка жена иска именно такъв мъж за себе си, та даже ако може да се прибавят и още няколко неща като: „…да не изневерява и да ми обръща внимание по цял ден…” Такъв обаче няма и ако живееш с мисълта, че някой ден все пак ще го срещнеш, и затова не искаш да се обвързваш с никой друг – по-добре слизай на земята и то веднага, за да не се окажеш след няколко години самотна дама с 5 котки.