Две акули под въпрос за Лудогорец

Спорт

30-04-2013, 11:42

Снимка:

Пресслужба Черноморец Бургас

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Двубоят e в петък от 16.15 часа и ще бъде предаван пряко в ефира на ТВ7

Футболистите Исуф Уатара и Крум Стоянов имат леки травми от мача с Берое и са под въпрос за предстоящото гостуване на акулите на шампиона Лудогорец в петък.

Днес възпитаниците на Димитър Димитров направиха първа тренировка за седмицата, която започна със сериозен разбор на грешките и слабостите от последния шампионатен мач с Берое, загубен от черноморци с 0:1. Утре и вдругиден отборът на Черноморец ще тренира по веднъж, след което ще замине за Разград.

Задачата на отбора ще бъде утежнена от факта, че се очаква днес дисциплинарната комисия на БФС да накаже старши треньора на акулите Димитър Димитров да не води отбора в мача с Лудогорец, заради отстраняването му  от скамейката по време на двубоя с Берое. Има вероятност и други футболисти на акулите да отпаднат от групата, поради подобни проблеми. По-късно днес това ще стане ясно от заседанието на дисципа. Припомняме, че Димитров няма добри спомени от мачовете в Разград, където преди година бе отстранен поради гневна реакция срещу рефера в мача, който определено подпираше домакините.

Съдийската комисия определи двубоят в Разград да бъде ръководен от Цветан Кръстев от Варна, който се справи добре с мача между Ботев и Литекс в предишния кръг. Двубоят e в петък от 16.15 часа и ще бъде предаван пряко в ефира на ТВ7.