Пълна промяна за улици в "Западен"

Мисия Пловдив

30-04-2013, 15:26

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Строят се и нови помещения за две нови групи в "Рая", похвали се районният кмет

Лентата на изцяло подновените отсечки на улиците "Димитър Страшимиров" и "Русе" прерязаха кметът на "Западен" Десислава Желязкова и Пею Пеев – специалист "пътна инфраструктура и благоустройство" в района. Проектът е на стойност 75 000 лева, изпълнен е за един месец.

Ремонтните дейности включват изграждане на 10 паркоместа на двете улици, подновяване на тротоарите от двете страни на улиците с вибропресовани плочки, поставяне на нови бордюри и полага не на нов асфалт на отсечките с обща дължина 317 метра.

Всяко ново нещо е красиво и приятно, но тези отсечки от двете улици станаха наистина много хубави, коментира Десислава Желязкова. Тя изрази задоволството си и заради това, че там се намират две много важни институции – детска градина "Рая" и социалната служба на района.

Очаквам сега родителите, които водят децата си в градината и хората, които посещават социалната служба да нямат повече проблеми с паркирането, добави районният кмет. Тя показа и новите помещения за две нови групи в детската градина. Очакваме финансиране за оборудване на групите и за новата учебна година да посрещнат възпитаниците си, добави районният кмет.