Дисципа посече трима от нафтата за Светкавица

Спорт

01-05-2013, 09:59

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Добрата новина за нафтата е, че освен Христо Лемперов, другите футболисти нямат оплаквания от травми и треньорите ще могат да разчитат на целия игрови потенциал на отбора

Титулярите Галин Димов, Живко Петков и Станимир Митев бяха наказани да не участват в една среща на заседанието на дисциплинарната комисия на БФС. Санкцията е за натрупани жълти картони. В игра обаче се завръща изтърпелият наказание от един мач Диян Лефтеров, който ще заеме обичайната си позиция на ляв защитник.

Така още неотшумяла радостта от победата над Септември Симитли, Антон Спасов и неговите футболисти ще трябва да стягат редиците за предстоящото дерби в събота. В случая добрата новина за нафтата е, че освен Христо Лемперов, другите футболисти нямат оплаквания от травми и треньорите ще могат да разчитат на целия игрови потенциал на отбора, като се изключат наказаните.

Интересно е на кого ще заложи в средната линия Спасов в отсъствието на Димов и Митев. Най-вероятно ще бъдат използвани опитните бойци Стамен Ангелов, Момчил Желев и Любомир Божинов,  докато в предни позиции Васил Калоянов е като че ли без алтернатива. Освен него обаче за играта в атака напират младоците Хюсеин Филипов и Янаки Смирнов, които през сезона получиха по-малко шансове за изява. До събота обаче има доста време, а в трите мача начело на отбора Спасов потвърди казаното при поемането на отбора, че във всеки мач Нефтохимик ще използва слабостите на съперника, като настройката на играчите винаги ще бъде за победа.