Черноморец остана без треньора си за три мача

Спорт

01-05-2013, 10:17

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В същото време стана ясно, че стражът Стоян Колев ще бъде глобен за пререканията си с треньора Георги Чиликов по време на мача с Берое

БФС наказа Херо да не седи на пейката на отбора за три мача. Санкцията е завишена допълнително, заради  изказването на специалиста след мача с Берое за съдийството. Така акулите няма да могат да получават наставления от своя треньор почти до края на сезона.

В същото време стана ясно, че стражът Стоян Колев ще бъде глобен за пререканията си с треньора Георги Чиликов по време на мача с Берое, а освен това вече е изваден от състава за гостуването срещу Лудогорец, който е в петък от 16:15 часа. Вероятно и за всички останали мачове на отбора, пише “Труд”.
Вратарят изигра много силен мач беше избран за №1 в двубоя срещу Берое, спасявайки четири пъти очи в очи с противников нападател. Въпреки че е на 37 години, Колев е най-добрият футболист сред “акулите” – смята вестникът. Затова и е почти винаги сред избраниците на Любослав Пенев за националния отбор като алтернатива на Николай Михайлов.
В последните месеци кризата удари Черноморец и играчите във всеки момент могат да разтрогнат договорите си по вина на клуба. Задължението към всеки е по две заплати, а скоро ще стане и три, ако не бъде погасено.Колев, който е избиран за вратар №1 на “А” група, подписа договор и за следващия сезон, но вече не е ясно дали и клубът, и футболистът ще искат да продължат заедно – завършва коментара си печатното издание.