Извънредно! Серафим Михайлов избяга от Локо

Спорт

01-05-2013, 13:51

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Как да го налагам в състава, като го няма на тренировка, изригна треньорът Стефан Генов

Младият талант Серафим Михайлов избяга от Локо (Пд) и в момента явно си търси друг отбор, разбра Plovdivutre.bg. Нападателят навърши преди няколко дни 18 години и черно-белите му предложиха професионален договор.

Въпреки това обаче Серафим не е присъствал на вчерашната тренировка, а на всичко отгоре не отговаря и на мобилния си телефон.

„Упрекват ме, че не налагам юноши. Серафим със сигурност щеше да влезе в групата за утрешния мач срещу Левски и при първа необходимост щях да го използвам. Сега как да го налагам в отбора, като той не идва на тренировките”, изригна днес наставникът на черно-белите Стефан Генов.

„Серафим отлично знае телефоните на всички в Локомотив, но не се е обаждал. Мениджърът му беше на Лаута и преговаряха с ръководството. Каза, че ще даде отговор. Е, виждате какъв е отговорът”, допълни още Чечо.

Според информация на Plovdivutre.bg мениджърът на футболиста – Мирко Миличевич, му урежда проби в чужбина. Ако не се стигне до договор зад граница, сърбинът ще опита да го пласира в шампиона Лудогорец.