Баскетболистите на "Берое" отново паднаха

Спорт

02-05-2013, 09:10

Автор:

boshnakova1

Всичко от Автора

В четвъртфиналния плейоф се класираха седми

Старозагорския "Берое" остана на седмо място в класирането на мъжката НБЛ. В четвъртфиналния плейоф срещу "Левски", игран в залата до ДЗУ късно вчера, старозагорци претърпяха нова загуба и след 0:2 в серията отпаднаха от по-нататъшно участие м първенството.


Победителите от "Левски" ще играят на полуфинала. След 69:89 в първия мач сега старозагорци допуснаха разгромен неуспех от 49:89 точки и приключиха участието си, докато "Левски" ще има за съперник "Балкан" Ботевград в следващия етап.


Още в началото на двубоя отборът на "Берое" започна да изостава в резултата и преднината на възпитаниците на Константин Папазов се увеличаваше непрекъснато. Отборът на "Левски" контролираше събитията на терена през цялата среща и закономерно стигна до успеха.
За победителите най-резултатен бе Младен Пантич, реализирал 15 точки. По 11 добавиха Павел Иванов и Чавдар Костов.


За "Берое" Борис Бакович отбеляза 12 точки. По 10 реализираха Милен Димитров и Майкъл Харт.


След срещата наставникът на "Берое" Георги Младенов каза, че е благодарен на совите възпитаници за изявите им и в този мач. От трибуните срещата изгледаха Реджиналд Холмс, Митчел Картър и Уил Уокър, които допреди три срещи радваха зрителите в Стара Загора.