Георги Младенов: Имам празнина, но не се срамувам от нищо

Спорт

03-05-2013, 07:39

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Баскетболистите на Берое с тежка загуба от Левски

Берое отстъпи на Левски в четвъртфиналния плейоф

Старши треньорът на Берое Георги Младенов сподели, че изпитва странно чувство на празнина, след наистина странния начин, по който приключи сезонът за неговия тим. Берое отстъпи на Левски в четвъртфиналния плейоф, но игра в последните си решителни срещи без тримата си водещи американски състезатели, които отказаха да се събличат по екип, заради неизплатени заплати.

"Като настроение – имам празнина в стомаха. Но не се срамувам нито от себе си, нито от играчите си. След това, което изтърпяха, трябва да им благодаря," заяви Младенов, след края на четвъртфиналната серия срещу Левски, в сряда следобед в Стара Загора. "След това, което се случи, ние горе-долу сме си изчистили финансовите отношения, имаме да взимаме по една заплата, която имаме уверение, че ще получим до 20 май, надявам се, че ще е така. Не ми се влиза в тази тема. Не мога да върна нищо. Ако ми гарантирате, че ще може да се върнат нещата, ще говоря, но не може да се върне, ненужно е."

"Не си тръгвам с горчилка, но с изпразнен стомах. Уж всичко ти е наред, но не е това. Не съм удовлетворен, защото този сезон можеше да е по-успешен, и да го завършим с целия състав. Но гледаме напред, нищо не може да се върне в този живот." добави Младенов.

Източник: www.gong.bg