Грандиозен концерт-представяне на листата на ГЕРБ в Добрич /СНИМКИ/

Мисия Добрич

03-05-2013, 10:50

Снимка:

Dobrichutre

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Борисов и Цветанов получиха дарение от кмета Николова

На Велики Четвъртък на пл. „Свобода” в Добрич бе представена листата на ПП ГЕРБ от 8-ми Добрички МИР. Добруджанци бяха почетени от лидера на партията Бойко Борисов и неговият заместник и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов.


"Нужна ни е убедителна победа, за да имаме втори мандат на управление. Кампанията трябваше да е време на сблъсък на идеи и политики, на секторни политики, но опозицията - всички партии, са се обединили срещу ГЕРБ и предлагат само омраза и компромати. ГЕРБ е единствената партия, която предлага политики в отделните сектори, заяви Цветанов.


„Ние дойдохме в Добрич и после спряхме шистовия газ. Когато дойдохме на власт, имаше трима посредници за доставки на газ, а сега - нито един. При нас финансовата дисциплина бе най-добра и ни сравняват с Швейцария и Германия по бюджетен дефицит. Успяхме да направим това в най-трудното време. В социалистическа Франция има 3.5 млн. безработни, а в Испания - 6 млн.", заяви в изказването си Борисов.


"Зърнопроизводителите са хората, които получиха милиарди левове. Последното им плащане беше 60 000 000 лева, а за следващия програмен период сме договорили с 2,5 милиарда евро повече. Същото е за животновъдството, за зеленчукопроизводството, за целия бизнес", допълни  Бойко Борисов.
Борисов и Цветанов получиха дарове от кмета на Добрич Детелина Николова - икона, погача и боядисани яйца, които раздадоха на симпатизантите. Бойко Борисов раздаде и стотици автографи на хората в първите редове, което предизвика бурни овации.


Водачът на листата за Добрички район Румен Иванов заяви, че хилядите присъстващи на концерта са доказателство и дава воля  да завършат всичко започнато досега с втория си мандат.
Борисов и Цветанов заедно с водача на листата Румен Иванов призоваха да се гласува за ГЕРБ на 12 май.


В грандиозния концерт зрителите видяха и чуха изпълнителите Мария Илиева, Веселин Маринов, Любо Киров, Ангел и Мойсей, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, Билидж Брас, ансамбъл „Българе”, трио сопрано. Водещ на концерта бе Стефан Щерев.