РЗС си присвои чинарите на „Руски” (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

03-05-2013, 17:08

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Партията опаса дърветата с плакати и тиксо

Чинарите на булевард „Руски” в района на хотел Лайпциг станаха жертва на предизборната кампания. Партия, която настоява за ред, законност и справедливост е погазила добрите маниери и е окичила дърветата с плакати. Това споделя в писмо до Plovdivutre.bg възмутен жител на района. В него той пише още:

Крайно съм възмутен от погазването на елементарни правила и наредби в града ни. Нямам нищо против всеки да изказва свободно политическата си ориенатция, но има норми, които трябва да се спазват, особено когато някой прави заявка да управлява тази държава. Кака една партия ще управлява, след като още в кампанията си погазва правилата и наредбите.

Дърветата не са ни виновни за нищо. Изпращам снимки, за да видите как вече няколко дни те са превърнати в рекламни пана на РЗС. Държа да подчертая, че позицията ми НЕ цели политически дивиденти, просто призовавам за опазване на реда и зелените зони в града ни. Пращам ви и снимки, за видят всички облепените дървета.  

Когато неправоерно бе отсечено едно дърво на същото това място – властите реагираха и виновникът си понесе последствията. Надявам се, че и сега нарушителите ще бъдат санкционирани, а дърветата почистени.