Мария Илиева и DJ Ivo-But-Not с великденски подарък за феновете

БГ Музика

03-05-2013, 17:30

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата пуска безплатно в интернет ремикс на хита й I Like, дело на DJ Ivo-But-Not

 

 

 

Броени дни преди премиерата на новия солов сингъл на Мария Илиева и седмица след излизането на колаборацията й с KNAS и Bacardy "Wanna Be The Best", българската поп кралица е подготвила подарък за феновете си.

На официалната й Facebook страница (http://www.facebook.com/pages/Maria-Ilieva/40499600196) безплатно може да се свали чисто новият клубен ремикс на безапелационния й хит I Like, дело на един от менторите на съвременната клубна култура DJ Ivo-But-Not.

Мария и резидентът от морската сто.ица са приятели от много време, но това е първата им колаборация.

Ivo-But-Not е DJ от 16 години и любовта му към качествената музика е по-силна от всичко, което го превръща в едно от емблематичните имена на черноморския клубен живот.

Той е един от основателите на Jazz Profilactika и има множество лайв проекти, сред които Des-re, Jazz Profilactika SoundSystem, DGTL Bulgar.

I Like несъмнено е сред най-големите български хитове от последните няколко години. За това лято Мария Илиева и Ivo-But-Not са подготвили ново клубно звучене на песента, което дава заявка за клубен хит. Специално за неговото създаване Мария Илиева отива до Варна, за да запише допълнителни вокали в Studio 21.

I Like: The Remix може да се свали напълно безплатно от официалната Facebook страница на Мария Илиева: http://bit.ly/ILikeTheRemix.