Здрави футболни битки на Каменица Арена в събота

Спорт

03-05-2013, 19:44

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В игра ще се включи цяло съзвездие от бургаски футболисти, сред които треньорските екипи на двата бургаски клуба Черноморец и Нефтохимик

Пет отбора с кандидат-депутати са заявили участие във футболния турнир, който се  организира от СДС  в събота, 4 май. Поканата бе отправена към всички партии, регистрирани за участие в изборите на 12-ти т.м.

В събота един срещу друг ще застанат отборите на СДС, ГЕРБ, „Коалиция за България”, „Лидер”, „България на гражданите”.

Регламентът включва игра всеки срещу всеки, за да се видят силите на участниците в директни сблъсъци. Мачовете ще са от две полувремена от по 15 минути. При победа се присъждат 3 точки, а при равенство - 1. Победител ще бъде излъчен от отбора, събрал най-голям брой точки. При еднакъв брой точки победителят ще се определи от отбора с по-голяма положителна голова разлика.

Още отсега мениджърите на отборите, сред които са Костадин Марков и Христо Порточанов,  трескаво подбират своите екипи, но е ясно, че задължително в тимовете ще има кандидат депутати от съответните партии и коалиции. В игра ще се включи цяло съзвездие от бургаски футболисти, сред които треньорските екипи на двата бургаски клуба Черноморец и Нефтохимик, водени от Антон Спасов, Станимир Димитров, Георги Чиликов и Петър Колев. На терена ще бъдат и Благо Митрев, Милен Георгиев, Пламен Крумов, Митко Трендафилов, Мирослав Косев  и още поне дузина футболни любимци.

С най-голям интерес се очакват двубоите между основните съперници в политиката  – ГЕРБ, СДС и Коалиция за България, които стягат много здрава селекция и за победи на зеления терен.

Турнирът започва в 10 ч. на спортния комплекс „Каменица Арена”, в ж.к.  „Зорница” зад  МБАЛ Бургас. Организаторите са се подготвили както си му е реда - край терена ще се лее безалкохолна бира, подплатена с любимите за феновете сочни кебапчета на барбекю за винаги добро настроение.