Лемперов готов за Светкавица, Спасов очаква победа

Спорт

03-05-2013, 20:04

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Надявам се и на сериозна подкрепа от трибуните, за да докажем на всички, че отборът на Нефтохимик има всички аргументи да играе от следващия сезон в А група – лаконичен бе треньорът на нафтата

Единствено тримата наказани футболисти на Нефтохимик Живко Петков, Галин Димов и Станимир Митев остават извън групата на Нефтохимик за решителния мач срещу Светкавица в събота от 18 часа на стадион Лазур.

На последната тренировка в петък, медицинският екип подложи на специални тестове халфът Христо Лемперов, които той издържа успешно. Така единствената въпросителна пред треньорите отпадна и стартовата единадесеторка е ясна.

Отборът на Светкавица не крие амбициите си за добро представяне в Бургас, но „зелените” са крайно мотивирани още в този двубой да откажат тима от Търговище от мераците за точки на Лазур.

„Момчетата са мотивирани и готови за този сблъсък, коментира след последното занимание преди мача старши – треньорът Антон Спасов. Надявам се и на сериозна подкрепа, за да докажем на всички, че отборът на Нефтохимик има всички аргументи да играе от следващия сезон в А група – лаконичен бе треньорът, който предпочита да говори след победните мачове на отбора.