Пловдивчанка нацели патрулка край Асеновград

Животът

04-05-2013, 16:25

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Шестима пострадаха леко при катастрофи в областта

Трима души бяха ранени леко при катастрофа между полицейски автомобил и лек автомобил Ауди вчера на пътя между Асеновград и Кърджали. Инцидентът е станал около 16:30 часа.

Служебната кола се е движила със включени светлинен и звукови сигнали към пътнотранспортно произшествие в района. На разклон за комплекс „40-те извора” предимството на патрулката било отнето от 47-годишната водачка на Аудито. Пловдивчанката предприела ляв завой без да се съобрази с подадената сигнализация. В болница със счупена ръка е настанен единият от полицейските служители. Колегата му и 23-годишна пътничка във втората кола са били прегледани и освободени за домашно лечение. Двамата шофьори са тествани за алкохол, пробите са отрицателни.
Междувременно трима младежи се отърваха с леки наранявания при катастрофа между селата Орешец и Врата. Вчера около 16:20 часа лек автомобил „Ланчия”, управляван от Д.А. /21 г./ от Пловдив, се движил с несъобразена скорост. На остър ляв завой колата излязла от пътя и паднала в крайпътна пропаст. В болница били откарани шофьорът и двамата му спътника – 20-годишно момиче от Жълтуша и друг 21-годишен пловдивчанин. След преглед тримата са освободени за домашно лечение.