Крис Браун палува с мацки, Риана отново аут

Булевард

06-05-2013, 14:43

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ще живея своя живот, обяви Крис

Любовта и разделите между Крис Браун и Риана втръснаха на всички, но по всичко личи, че ще бъде сложен край на тяхната връзка.

Рапърът потвърди, че двамата с барбадоската отново са сингъл и всеки поема по своя път.

Певецът, който вчера отпразнува 24-я си рожден ден с няколко партита в Лас Вегас, Ню Йорк и Лос Анджелис, разкри, че е сам и изрази надежда да празнува с колкото се може повече момичета, макар да изпитва любов към бившата си приятелка.

Риана, която планирала изненада за певеца, не присъства на нито едно от партитата, тъй като била заета с концертите от световното си турне Diamonds.

"Ще бъда сам, в крайна сметка тя вече се занимава с нейни неща, на път е. Винаги ще има любов между нас, но аз просто ще живея своя живот", заяви Крис в радиопредаване.

Крис Браун и Риана ще разделиха през 2009 г., след като певецът й нанесе побой и в периода преди събирането си и двамата имаха връзки.

Рапърът преживя кратка връзка с манекенката Каруече Тран, а Риана беше свързана с музиканта Дрейк. Браун е категоричен, че този път раздялата им е окончателна, тъй като е прекалено млад, за да има съпруга в живота си.

"Винаги ще изпитвам любов към този човек, но хората имат различия, те имат различни желания и нужди, в крайна сметка тя е младо момиче. Не мога да имам съпружески отношения с момиче, още съм прекалено млад. Продължавам напред и ще бъда най-добрия Крис Браун, който мога да бъда, вместо да се тревожа кой още ще бъде в задния ми джоб", заяви Браун.