Испанеца и Президента пробвали да оберат банката в столицата

Крими

06-05-2013, 14:55

Снимка:

Sofiautre

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Осуетиха банков обир, крадците разбили стена

И двамата са осъждани за кражби

Крадци на 33 и 35 години, познати с прякорите си Испанеца и Президента, са извършителите на неуспешния банков обир в столицата късно снощи.

Както Sofiautre.bg ви информира, полицейски патрул осуети обира след като спря за проверка заради съмнителното им поведение двамата бандити.

И двамата са от София, Испанеца е регистриран и осъждан за кражби, грабежи и имами. Президента също е с множество криминалистически регистрации от същото естество и е осъждан за кражба.

При обиска полицейските служители намерили у тях маски с прорези, ръкавици и радиостанции, а също и плик с перилни препарати.

У Президента полицаите открили и връзка със секретни ключове, за които служителите на реда установили, че са от вратата на съседно на банковия клон помещение. Там са открити инструменти за взомяване и трион, забит в стената откъм банката.

Полицията е претърсила жилищата на задържаните в ж.к. "Люлин". Пред апартамента на Президента са задържани сестра му, на 33 години и две години по-големият с прякор Буйката от Вълчи дол. Буйката също е добър познайник на органите на реда и е осъждан за кражба.