Затруднено движението по "Тракия", джип се заби в мантинелата (+)

Крими

06-05-2013, 18:02

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тежко ранени са двама млади мъже

Засилено движение на автомобили се наблюдава по пътя Пловдив – Смолян и обратно, както и по пътя Пловдив – Пазарджик и в обратна посока, обявиха от КАТ Пътна полиция. Известни затруднения в движението вече има и по автомагистрала "Тракия" в района на Пловдив. Създадена е организация от служители на Пътна полиция за подпомагане на движението, съобщава Фокус.

От полицията предупреждават да се кара внимателно. Това обаче не попречи на непредпазлив шофьор да катастрофира около 18 часа на 115 км от изхода на Пловдив по посока София, което допълнително затрудни движението по магистралата. Джип със столична регистрация се е забил в мантинелата, съобщават от полицията. Тежко пострадали са двама мъже на възраст между 20 и 30 години. Служители на Пътна полиция Пловдив регулират движението и пускат автомобили да преминават през аварийната лента.

Очаква се във времето от 19,00 часа до 21,00 часа да се увеличи трафикът от Бургас за София. Ще бъде осигурено допълнително полицейско присъствие по пътищата. Ще се използва и видеонаблюдение за контролиране на скоростта, съобщава Фокус.