Преди "Берое" - "Локомотив" (Сф)

Спорт

06-05-2013, 23:17

Снимка:

beroe.bg

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Утре, 7-и май, от 20:00 часа “Берое” посреща столичния “Локомотив”

Утре, 7-и май, от 20:00 часа “Берое” посреща столичния “Локомотив” в мач от XXVI кръг на News7 футболно първенство. Срещата ще бъде предавана единствено и ексклузивно по beroe.tv в официалния сайт на клуба.

Двубоя за старозагорци пропуска Венцислав Христов, чието възстановяване все още продължава.

“Чакаме с нетърпение двубоя с “Локомотив”. Нуждаем се трите точки, защото мислим за нашия отбор и нашата публика. Искаме добра игра и победа.”, каза кондиционния треньор и легенда на “зелено-белите” Пламен Липенски.

“Представяме се много добре и от видяното от трибуните съм доволен. Настроение в отбора е високо. Лично аз съм готов на 100% за утрешния двубой.” – сподели дълго възстановяващият се Емил Ангелов пред beroe.bg

Във временното класиране “Берое” се намира на 9-о място с 35 точки, а столичните железничари са на 13-о с 24.

В миналия кръг на News7 футболно първенство “Берое” и “Локомотив” записаха нулеви равенства съответно срещу “Пирин” (Гоце Делчев) и “Черно море”.

Срещата между двата отбора през есента завърши без победител – 2:2, като голмайстори за старозагорци бяха Георги Андонов и Тодор Христов, а на два пъти тимът от Надежда се връщаше в резултата след попадения на Марчо Дафчев и Антонио Павлов.

За главен арбитър на срещата бе назначен Мартин Богдев от Бургас. Ще му помагат Петко Павлов от Велико Търново и Николай Христов от Бургас. Четвърти арбитър на двубоя е Стоян Денев от Велико Търново. Дежурен делегат на срещата е Владимир Николчев от София, а съдийството ще бъде оценявано от Йордан Иванов също от столицата.

Срещата между двата отбора е под номер 90 в история “А” група, като досега в тях “Берое” е записал 24 победи, 41 поражение, а 24 срещи са завършили без победител. Головата разлика е 108:153 в полза на столичните железничари.